Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Altova
 
 
Altova
logo.jpg Altova® je tvorac XMLSpy® i drugih vodećih alata za XML, baze podataka i UML. Osnovana 1992.g., Altova ima sedište u Beverliju, Masačusets i Beču, Austrija. Ključni igrač u softverskoj industriji alata i najznačajniji u XML razvojnim alatima, Altovu je izabralo preko 3 miliona kupaca širom sveta, uključujući i 91% iz 500 najvećih svetskih kompanija. Inovativna firma, usmerena ka potrošačima, Altova nudi liniju proizvoda koja ispunjava širok spektar poslovnih potreba za razvojne timove kako u najvećim svetskim organizacijema tako i u malim prodavnicama. Aktivni član World Wide Web Consortium (W3C), Object Management Group (OMG), XBRL International i Health Level 7 (HL7), Altova se zalaže za isporuku rešenja zasnovanih na standardima i različitim platformama koja su snažna, pristupačna i jednostavna za upotrebu.

Proizvodi

Nagrađivana Altova linija proizvoda predstavlja intuitivno vizuelni korisnički interfejs i niz moćnih ali lakih za korišćenje mogućnosti koje pojednostavljuju projekte i omogućavaju korisnicima da proizvode kvalitetnije aplikacije brže nego ikada pre.

Naslov elementa
XMLSpy 2012 - XML editor za modelovanje, editovanje, transformaciju i debagovanjeXML teh.
Altova XMLSpy 2010 - najprodavaniji XML editor
 
Top!
Top!