Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Serena
 
 
Serena
serena_log.gif Serena softver je globalni provajder za end-to-end rešenja za upravljanje životnim ciklusom aplikacija (application lifecycle management - ALM), uključujući izmene softvera i upravljanje konfiguracijom (software change and configuration management - SCCM), razvoj aplikacija i business process management (BPM), kao i project and portfolio menadžment (PPM) softverskih proizvoda i usluga, za preko 15.000 kupaca širom sveta, uključujući 96 iz Fortune 100.

Serena softver je 30 godina pouzdan provajder ALM rešenja za globalne klijente u okviru data-intensive i compliance-oriented firmi, uključujući bankarstvo, finansijske usluge, osiguranje, zdravstvo, avio i automobilsku industriju, energetiku, hemiju, proizvodnju, telekomunikacije, tehnologiju i vladu. Serena softver proizvodi su rigorozno testirani i implementirani u nekim od najkompleksnijih, kritičnim i sigurnosnim mainframe-ovima i distribuiranim sistemima u svetu.

Naslov elementa
Serena TeamTrack - Pratite rad vašeg tima
PVCS Professional - Upravljanje verzijama i problemima
 
Top!
Top!