Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Arkeia
 
 
Arkeia
arkeia_logo_web.jpg Arkeia Softver obezbeđuje dokazana backup rešenja za umrežene sisteme. Isporučuju nagrađivani softver za zaštitu podataka, fizičke i virtuelne uređaje kompanijama širom sveta. Danas, Arkeia Softver proizvodi štite više od 100.000 mreža za 7.000 korisnika u 70 zemalja.

 

Arkeia Softver inovacije

Arkeia Softver je jedina buckup softver kompanija koja isporučuje svoj softver u tri režima: kao virtuelni i fizičkih uređaj i kao uobičajenu softversku aplikaciju.

Virtuelni uređaj je dostupan na VMware ESX i ESXi platformama. Ovi uređaji, predstavljeni početkom 2009.g., su idealni za organizacije koje su prihvatile virtuelna okruženja.

Fizički uređaji, ranije poznati kao Edgefort, prvi put su isporučeni u 2007.g. Ovi aparati su idealni za ROBO (remote-office/branch-office) sajtove bez stalno zaposlenog osoblja u oblast informacionih tehnologija.

U verziji 8 Arkeia Network Backup Suite, Arkeia isporučuje rešenja za virtuelna okruženja, uključujući Backup Agent za VMware ESX hypervisor.

 

Naslov elementa
Arkeia Network Backup Product Suite
 
Top!
Top!