Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow SWiSH arrow Swish MAX3 - Kreirajte Flash animaciju brzo i lako!
 
 
Swish MAX3 - Kreirajte Flash animaciju brzo i lako!

ImageSWiSH Max3 - Napredni Flash kreativni alat za grafičke umetnike ili Web profesionalce.

Napredni crtački alati, skriptovanje, Flash video - sve što vam je potrebno za dinamičnu Flash animaciju.  

  

Šta je Swish MAX? 

Flash je multimedialni format dokumenta kojim se kreiraju video i audio animacije za Web stranice, mobilne telefone i druge. SWISH Max3 omogućava  kreiranje Flash fimova u timeline okruženju, "drag and drop " videa i audio efekata, umetanje slika i još mnogo toga što je potrebno za kreiranje multimedialnog filma.

Šta sve možete sa Swish MAX3?

Sa SWiSH MAX3, možete sve što Vam je potrebno za Flash Website, od animiranog menia, banera, tekstualnih efekata, prezentacija, slidehows-a, aplikacija za video produkciju...Pogledajete primere u kojima se vidi samo deo mogućnosti koje Vam SWISH MAX3 nudi >>

Lak za korišćenje!

Najveća karakteristika SWiSH Max3-a, koja ga razlikuje od ostalih Flash aplikacija je jednostavnost i lakoća rukovanja. Jednostavno nacrtajte linije, ispišite tekst, dodajte efekte i TO JE TO.....Flash animacija je stvorena. Za korišćenje ostalih alata, treba imati bazno znanje o pojmovima kao što su: slojevi, frejmovi, keyfrejmovi, biblioteka i simboli. Jednostavnost interfejsa i "drag and drop"  opcija omogućavaju čak i korisnicima bez mnogo iskustva lako snalaženje pri izradi Flash animacija.

Koje su novine? 

SWiSH Max3 u novoj verziji, obogatio je svoj sadržaj novim komponentama, projektni obrasci, potvrđen motion path, većim sadržajem biblioteke, alatima za crtanje (alati za oblikovanje, nož alat, component alat) i editovanje teksta, video/slike/audio efektima, poboljšanim interfejsom... Pogledajte pregled novih alata i mogućnosti. Šta je novo?

Image
                   Mogućnosti:

  Image

350 built-in multimedijalnih efekata

 

Image

 

"Drag and drop"  komponente


Image

 

Profesionalni alati za crtanje i editovajne

 

Image 

Jednostavni menadžer sadržaja

 

Image

 

Napredni Script editor

 

 

ImageImportovanje videa, SWFs, slika, zvuka, teksta...

 

detaljnije >> 


Pozivamo sve zainteresovane da probaju ove pakete (link za download)

Potpuno funkcionalna 15 - to dnevna probna verzija.

 
 
Top!
Top!