Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow AccessData
 
 
AccessData
adwp_logo.gif AccessData Group je prva započela sa digitalnim istragama i podrškom za sudske sporove pre više od dvadeset godina, postavlja industrijski standard u oblasti kompjuterskih, forenzičkih tehnologija, FTK i uvodi vodeću tehnologiju za proveru legalnosti softvera, Summation. AccessData obezbeđuje široki spektar samostalnih i korporacijskih rešenja koja omogućavaju razne vrste digitalnih istraga uključujući kompjutersku forenziku, reagovanje na incidente, eDiscovery, proveru legalnosti, IP krađu, reviziju saglasnosti i informaciono osiguranje. Više od 100,000 korisnika u primeni zakona, vladinim agencijama, korporacijama, konsultantskim kućama i advokatskim kancelarijama širom sveta se oslanjaju na AccessData softverska rešenja, kao i na naše vrhunske servise za pregled i digitalnu istragu. AccessData Group obezbeđuje takođe trening za digitalnu forenziku i podršku u vođenju sporova, kao i sertifikaciju kroz veoma tražene programe AccessData Certified Examiner (ACE) i Summation certification.

Pošto se njihova rešenja odnose na sve vrste digitalne istrage, mogu se primeniti na različitim tržištima sa različitim potrebama u pogledu digitalne istrage. Sudovi i vladine agencije se oslanjaju na Forensic Toolkit (FTK) kompjuterski forenzički proizvod kao i na korišćenje tehnologije dešifrovanja u obavljanju kriminalnih i internih istraga.

Naslov elementa
Live Response - Prikupljanje nestalnih podataka uz USB ključ!
AccessData - Softver za dešifrovanje i oporavak lozinki!
SilentRunner Mobile - Snimanje i reprodukovanje mrežne aktivnosti!
MPE+ - Forenzička analiza na mobilnim telefonima!
AD Enterprise - Mrežna forenzika i reagovanje na incidente!
AD LAB - Usaglašeno istraživanje kroz saradnju i upravljanje slučajevima!
AD TRIAGE - Forenzički alat za pregled i prikupljan​je podataka!
Forensic Toolkit (FTK) - Dovoljno je rečeno!
 
Top!
Top!