Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Red Line Software
 
 
Red Line Software
capture.jpg Red Line Software je osnovan 2003. godine, a do danas je postao lider u oblastima nadgledanja internet prisupa i kontrole pristupa. Internet Access Monitor, Mail Access Monitor i Printer Activity Monitor pomažu rukovodstvu kompanija pri kontroli i redukovanju resursa preduzeća. Svi pomenuti proizvodi su veoma jednostavni za instalaciju i rad čime se obezbeđuje maksimalna efikasnost sistema.

Korisnici Red Line softvera mogu biti: od kućnih do poslovnih korisnika, državne institucije, banke i ostale finansijske organizacije, vazduhoplovna industrija, naftne kompanije i niz malih i srednjih preduzeća. Misija Red Line kompanije je upoznavanje budućih korisnika širom sveta sa njigovim softveriskim rešenjima kao i razvoj i ponuda novih, unapređenih rešenja. Potpuno razumevanje korisničkih potreba i zadovoljstva koje oni iskazuju prilikom rada sa Red Line rešenjima dokazuju mnogobrojne nagrade.

Naslov elementa
Internet Access Monitor - Nadgledanje pristupa internetu!
SurfCop for Microsoft Forefront TMG/ISA Server - Praćenje upotrebe i kontrola interneta!
Printer Activity Monitor- Praćenje i kontrola procesa štampanja u preduzeću!
 
Top!
Top!