Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow Ositis (WinProxy)
 
 
Ositis (WinProxy) BlueCoat
ositis.gif Kompanija Blue Coat Systems, Inc., osnovana 1996.g. sa sedištem u Sunnyvale, Kalifornija. Blue Coat vrši zaštitu Web komunikacije i ubrzava poslovne aplikacije preduzeća. Blue Coat-ovi alati i rešenja za korisnike, obezbeđuju sigurnu kontrolu kojom se omogućava da određene IT organizacije menjaju bezbednost i performanse za sve njihove korisnike i aplikacije. Blue Coat je instalirao više od 30,000 aplikacija širom sveta i rangiran je kao broj jedan od strane IDC na Secure Content i Application Delivery tržištu.

Blue Coat rešenja

Blue Coat alati i tehnologija softvera pomažu IT organizacijama da zaštite Web komunikaciju i ubrzaju dostavljanje poslovnih aplikacija svim korisnicima preduzeća.

  • Zaštita – Sposobnost da zaštite Web komunikaciju – filtrira nepristojni sadržaj, blokira štetočine, skenira virusei čak pronalazi zlonamerne sadržaje unutar nekorumpiranog SSL prolaza.
  • Performanse – Blue Coat sposobnost da ubrza dostavljanje poslovnih aplikacija je rezultat MACH5 tehnologije (Multi-protocol Acceleration i Caching Hierarchy).
  • Kontrola – integrisana, centralizovana kontrola koja obezbeđuje kako individualnu tako i zaštitu preduzeća.
  • Proxy tehnologija – Blue Coat funkcioniše kao proxy između korisnika i aplikacija, za sve ulazne i izlazne Web radnje.

Blue Coat proizvodi se dostavljaju krajnjim korisnicima preko mreže distributivnih centara u kojoj je uključena direktna prodaja ili distribucija u preko 50 zemalja u celom svetu. Svakom od korisnika je na raspolaganju 24 časovna tehnička podrška.


Ova kategroija je trenutno prazna

 
Top!
Top!