Vesti

U ime Red Hat-a, Romsym Data Vas poziva da nam se pridružite na seminaru 20. Februara, 2013. u hotelu Falkensteiner u Beogradu.

Detaljnije...
 
Naslovna arrow PTC (Mathcad)
 
 
PTC
ptc_logo.jpg PTC je među prvima počeo da radi na razvoju tehnologije za razvoj proizvoda, još pre 20 godina. Danas, sa više od 50.000 korisnika njihovih proizvoda, PTC predstavlja globalnog lidera na polju poboljšanja performansi proizvoda.

Kompanije i fabrike se danas suočavaju sa problemom plasiranja proizvoda na tržište. Tehnologija, globalizacija, konsolidacija pružaju nove mogućnosti razvoja i plasmana proizvoda. Kako je sve više i više ljudi uključeno u razvoj proizvoda, potreba za praktičnim rešenjem pri stvaranju novog dizajna i razmeni informacija se povećava.

Ovo je i suština Product Lifecycle Management (PLM). Posao im je razvoj proizvoda, a cilj da obezbede svojim korisnicima mogućnost da izvuku najbolje iz  softverskih rešenja Product Lifecycle Management (PLM) i Enterprise Content Management (ECM).

Mathcad proizvodi:

U PTC-jevoj ponudi se nalaze četiri „extension” paketa koji omogućavaju širu primenu Mathcad-a u pojedinim oblastima.

PTC nudi opsežne i bogate biblioteke koje sadrže nekoliko poznatih priručnika u formi elektronskih knjiga. To su biblioteke specijalizovane za različite tehničke oblasti.

Proširite primenu Mathcad-a pomoću moćnih „extension” paketa i biblioteka.

Naslov elementa
Mathcad - Svetski standard za inženjerske proračune
Mathcad Data Analysis Extension Pack
Mathcad Image Processing Extension Pack
Mathcad Signal Processing Extension Pack
Mathcad Wavelets Extension Pack
Mathcad Civil Engineering Library
Mathcad Mechanical Engineering Library
Mathcad Electrical Engineering Library
 
Top!
Top!